Postanite KUHAR, SLASTIČAR ili KONOBAR i radite ono što volite!
U iznimnoj suradnji s Gastro Klubom Pula, Diopter - otvoreno učilište provodi prekvalifikaciju ili doškolovanje za „najukusnija“ zanimanja koja naše učilište nudi.
Sva teorijska i praktična znanja prenijet će vam vrhunski predavači i chefovi s kojim surađujemo dugi niz godina.
Naučite vještine samostalnog rada u ugostiteljstvu, planirati postupke i tijek rada od pripremnih poslova do gotovih jela te mnoge druge kompetencije zbog kojih ćete lako konkurirati na tržištu rada.
Uvjeti i isprave potrebni za upis:
svjedodžba završene osnovne škole, 15 godina života (doškolovanje)
razredne svjedodžbe srednje škole i završna svjedodžba (prekvalifikacija)
liječničko uvjerenje (potvrda) o zdravstvenoj sposobnosti i sanitarni pregled za obavljanje djelatnosti u ugostiteljstvu
Svi su programi obrazovanja verificirani pri Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta te se stečena zanimanja upisuju u e- knjižicu.
Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju na broj tel.
501-500, mob.
098/276-179. Pošaljite nam upit e-mailom na
diopter@diopter.hr ili nas posjetite u uredu na adresi:
Trierska 7, Pula.